Kurs og konferanser

Her er et par kurs og konferanser som kan være av interesse:

Kurs i engelsk uttale for tolker – vet at andre kolleger har tatt det og er veldig fornøyde. Holdes i Milano 21-22 mars og i Roma 28-29 mars. Mer info på aiic sine hjemmesider: https://aiic.net/events/attachment/264

Kurs i konsekutivtolking engelsk-engelsk med Andrew Gillies i London 20-21 juni. Mer info her: https://aiic.net/events/856/consecutive-interpreting-refresher-with-andy-gillies-20-jun-2020

Hvordan bør kurs og utdanning for tolker i justissektoren være? EULITA er en europeisk paraplyorganisasjon for tolker og oversettere i jussektoren i Europa. Selv om det er organisasjoner som er medlemmer, kan man også delta på deres seminarer og konferanser som privatperson – jeg har vært på de fleste de siste årene og lærer masse. I år skal den holdes i Aten 27-28 mars og tema er Training the modern legal translator and interpreter. Mer info her: https://eulita.eu/wp/upcoming-events/

Tolking i offentlig sektor – Den 7. internasjonale konferansen om tolking i offentlig sektor (PSIT7) organiseres av Universidad de Madrid i Alcalá de Henares 26-27 mars. Mer info her: The 7th International Conference on Public Services Interpreting and Translation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s